Колеги имам следния проблем с климатроника миналото лято изтече отнякъде фреона и отидох в някакъв сервиз и срещу стотина лева ми го заредиха.Докато бях в сервиза ми сложиха от това,което оцветява да се види къде е теча,но проблема беше,че никъде не се оцвети и майстора каза,че проблема бил в изпаритела,който се намирал по негови думи някъде при таблото и трябвало да отида при някой по-разбиращ защото после като се постави на ново таблото може да скърца.И след всичко това и това лято се очертава да бъда без климатроник за това моля ако някой разбира да сподели ще му бъда благодарен.Колата е алфа 156 1.8 1998 год,
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с теч на климатика
Collapse
X
-
Надникни с лампата при педалите долу ако светне зелено там не винаги значи че изпарителя е пробит. Преди 3 седмици и аз с това се борих на моята. Никъде не светна освен долу при педалите и кормилния лост беше целия оплескан. Обаче точно на прехода на купето където влизат тръбите има една снадка. Там като светнах се видя леко зеленикаво и се оказа, че там имам скъсани пръстени и всичкото го е завихрило на вътре към купето по тръбите. Така, че ако не си си провери първо тази снадка там, смени си пръстените и дръпнете с вакума след това да видите дали ще държи вакум поне 5, 6 часа. И ако всичко е на ред зареждай с лепило за всеки случай.
Понеже ваденето на испарителя е голям дерт. Да не се окаже, че не е там проблема. На вътре няма снадки, всичко е заварено и до колкото знам са изключително малко случаите на пробило радиаторче.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment